Контакт

Vlatko-Fotografija

Влатко Милошевски

Сликар кој го нема во лексиконов?
Печатна грешка?
Дополнителна информација или фотографија.
Или сакате да ја поделите Вашата импресија или сугестија?
Ве молам да ме контактирате преку формуларот или директно преку мојата имејл адреса

Пратете ми Е-маил